Bor i Berlin
10.01.2024

Vinter i Berlin

Tilbring vinteren i Berlin, oplev sne og is i byen: Uanset om det er kælkning eller skøjteløb er der utallige muligheder for vintersportsentusiaster.

Og så længe søerne ikke er frosset til, boomer skøjtebanerne. Isbadning og vinterbadning bliver også mere og mere populært. Du kan finde nogle tips her.

Skøjtebane i SEEBAD FRIEDRICHSHAGEN
Indtil 18. februar 2024
I Friedrichshagen kan du lave piruetter lige ved søen Müggelsee. Unge og gamle kan virkelig slippe dampen her på 600 kvadratmeter løbeplads. Hvis du har brug for lidt variation, kan du sætte din sigtepræcision på prøve med curling.

Skøjtebane i STRANDBAD GRÜNAU
Indtil 25. februar 2024
Indtil slutningen af februar vil Grünau lido blive forvandlet til et vinterlandskab med en 1000 m² stor skøjtebane, vinterhytter og legepladser. Hver fredag, lørdag og søndag inviterer vinterverdenen til skøjtediskotek. Meget populær.

RÜBEZAHL skøjtebane på MÜGGELSEE
Indtil marts 2024
Du kan slippe damp i al slags vejr på omkring 300 kvadratmeter dækket is her ved Müggelsee i Köpenick. Med skøjteudlejning.

Hurtigløbshal SPORTFORUM BERLIN
Indtil 31. marts 2024
Sportforum Berlin speedskøjtehal i Hohenschönhausen inviterer dig til skøjteløb og et isdiskotek. Åbent dagligt og let tilgængeligt med M5 sporvognen.

Når temperaturerne er frostklare, begiver isbadere sig ud i det kolde vand i Berlins søer for at styrke deres immunforsvar, opleve naturen og nyde hinandens selskab. Du kan for eksempel finde isbadning i Berlin hér:

BERLINER SEEHUNDE er organiseret i en forening med base i Hohenschönhausen. Berliner Seehunde har omkring 130 medlemmer i alderen 12 til næsten 90, som går til svømning i Orankesee udendørs pool hver søndag kl. 10 fra midten af september til slutningen af april. Sæsonens højdepunkt er arrangementet "Vintersvømning i Berlin" hver anden lørdag i januar, som fejres som et iskarneval. Vinterbadere fra hele Tyskland kommer i vandet i kostume og afslutter derefter dagen behageligt sammen.

ICE DIPPERS svømmer regelmæssigt og i små grupper i Plötzensee, Weißen See, Schlachtensee og på regattabredden i Alt-Stralau. Gennem isbadning ønsker deltagerne at teste deres grænser og udvikle sig personligt.

Isbadning er også muligt i STRANDBAD TEGELSEE. Lidoen er åben mellem 11.00 og 16.00 i lavsæsonen. Hver søndag klokken 13.00 indtil midten af februar mødes modige mennesker til isbadning og bål. Der kann købes kaffe og vafler i kiosken.

Hver år er der en fast dato at bemærke i SEEBAD FRIEDRICHSHAGEN: alle mødes der for at svømme den tredje søndag i januar. Deltagerne kan varme sig i den mobile sauna ved søen eller ved pejsen.