Begivenheder
01.02.2023

Sport, kunst og kultur i Berlin i februar

Begivenhedskalenderen i februar er domineret af Berlins Internationale Film Festival. Andre kunstarter som teater og dans har dog også etableret sig med succes med arrangementer som CTM Festival eller Tanzolymp i Berlin. De, der foretrækker det sporty, kan se frem til ISTAF Indoor og Valentine's Run. Her er en kort oversigt:

Festival Transmediale
1. - 5. februar 2023
Transmediale er en festival og et helårsprojekt i Berlin, der fremhæver nye forbindelser mellem kunst, kultur og teknologi. Mottoet for Transmediale 2023 er "En model, et kort, en fiktion".

Berlinale - Berlins internationale filmfestival
16. - 26. februar 2023
Berlin International Film Festival er en af de vigtigste begivenheder i filmindustrien verden over. Der vil blive vist op til 400 film.

CTM Festival
27. januar - 5. februar 2023
"CTM-festivalen for eventyrlig musik og kunst", beskæftiger sig med eksperimentel, nutidig og elektronisk musik på særlige steder i Berlins natteliv og kulturliv.

Berlin Valentinsløb
19. februar 2023
Valentine's Run in the Gardens of the World er en relativt ny tilføjelse til Berlins løbekalender: i 2023 finder parløbet sted for tredje gang.

Berlins uafhængige filmfestival
16. - 26. februar 2023
Også i år præsenterer Independent Film Festival, en platform for lavbudgetfilm i Europa. Filmene vil blive vist i Babylon-biograferne.