Begivenheder
28.03.2023

Påske2023 i Berlin

Påskeaktiviteter, påskemarkeder og påskebål: Hovedstaden byder på adskillige begivenheder for store og små for at gøre påsken i Berlin til en sjov fornøjelse for hele familien. Og hvad ville påsken også være uden en påskeægsjagt, æggemaling eller en farverig påskekrans? Her er et par tips:

Britz træerne blomstrer
31. marts - 16. april 2023
Som fejring af de traditionelle Britz-træerne er der et arrangement for hele familien under de blomstrende træer. For 67. gang inviterer Volksfest im Grünen til festivalpladsen Parchimer Allee ved siden af den grønne Gutspark Britz.

Easter Knight Festival
8. - 10. april 2023
Ved Zitadelle Spandau venter besøgende et historisk marked med ridderlejre og ridderturneringer samt et ildshow på hesteryg. Fans af riddere og middelalder har meget at se frem til ved det traditionelle Easter Knights Spectaculum i Spandau, bla. historisk musik af "Corvus Corax", teater og akrobatik med "Flight Dreamers", et fakirshow og selvfølgelig ridderkampe og ridderturneringer på hesteryg bør man ikke misse ved en middelalderfestival.

Festdage i Berlins Statsopera
2. - 10. april 2023
Påsketid er operatid. Det gælder i særlig grad for Staatsoper Unter den Linden, hvor  2023-festivalen vil blive dedikeret til Wagner. På programmet står "Götterdämmerung", "Das Rheingold", "Die Walküre" og "Siegfried".

Sæsonåbning og påskedag på Hoppegarten-væddeløbsbanen
9. april 2023
Grand Prix-heste er i fokus for sæsonens andet stævne påskedag på Hoppegarten-væddeløbsbanen. I forhåbentlig strålende solskin lover racerbanen en varieret dag for familier og fans i Hoppegarten.

Påske i Gärten der Welt
9. - 10. april 2023
Forårshaven byder på den perfekte kulisse til begivenhedsrige påskedage i den friske luft. Påskedag og 2. påskedag kan familier se frem til et farverigt program i Gärten der Welt og nyde foråret i naturen. Med dukketeater, levende musik og en helt særlig dans midt imellem blomstrende påskeliljer og tulipaner, lover den smukke have sjov for hele familien.

Påskebål
8. april 2023
Mange steder i byen tændes det traditionelle påskebål igen. For eksempel i Britzer Garden, i Strandbad Wendenschloss, i Gatow, ved Kienbergpark og mange andre steder. Vi anbefaler at være en del af det!