Berlins ejendomspriser
28.09.2022

Huspriserne falder i Danmark, men endnu ikke i Tyskland

Krigen i Ukraine, skyhøje priser på energi, fødevarer og byggeomkostninger og høj inflation - det er samlet set de nye fakta i 2022. Mens vi allerede har registreret et fald i priserne på boligejendomme i Danmark og andre lande, har denne bølge ikke nået Tyskland endnu.

I Tyskland registrerer vi en lang række politiske beslutninger, som vil have en varig indvirkning på økonomien. Ejendomssektoren vil ikke forblive upåvirket af dette. Negative tendenser kan allerede observeres, f.eks. er efterspørgslen efter lejede lejligheder til kapitalinvesteringer allerede faldende.

Endnu er tomme lejligheder til egenbrug efterspurgte. Stol på vores mangeårige ekspertise på ejendomsmarkedet og lad os rådgive dig, hvis du som ejer overvejer, om det nu er det rigtige tidspunkt at sælge din lejlighed.

Ifølge Sprengnetter-analysen er de faktisk opnåede salgspriser stadig 10,9 % højere end for et år siden. Styringsrenten blev for nylig hævet til 1,25 % og kan stige yderligere. Dette kan gøre købere usikre i fremtiden og får efterspørgslen og priser til at falde. Brug vores viden om ejendomsmarkedet, vi støtter vores boligkøbere og -sælgere med gratis, detaljeret rådgivning!