Begivenheder
22.11.2023

Berlins højdepunkter i december 2023

Året lakker mod enden og Berlin gør klar til årsskiftet. Talrige julemarkeder inviterer igen i år til en hyggelig julevandring. Udvalgte begivenhedshøjdepunkter kan findes her.

I juletiden funkler og glitrer hovedstaden i konkurrence med stjernerne. Hyggelige julemarkeder, omkring 60 forskellige, såvel som  festpyntede gader og klassiske julekoncerter forvandler Berlin til en rigtig julehovedstad.
Over en million mennesker plejer at fejre Tysklands største nytårsaften omkring Brandenburger Tor. I år bliver fejringen dog meget mindre. Hvad byder Berlin på i december? Vi præsenterer nogle af de smukkeste muligheder her:

Julehype på Landsberger Allee
3. november - 30. december 2023
Farverige lys, juledufte og en lang række eventyrlige forlystelser: Julemessen "Berlin Winter Magic" tiltrækker talrige gæster til Lichtenberg med gløgg og jule stemning.

Jul i zoologisk have
15. november 2023 - 14. januar 2024
Den største zoologiske have i Europa bades igen i år i julelys med "Jul i Zoologisk Have". Omdrejningspunktet er det historiske Friedrichsfelde Slot.

Julesang på 1. FC Union Berlin
23. december 2023
Gåsehudsstemning på stadion: Bundesliga-fodboldholdets traditionelle julesang 1. FC Union Berlin tiltrækker hvert år tusinder til stadionet i Alte Försterei.

Julehaven Berlin
17. november 2023 - 14. januar 2024
Med “Julehaven” forvandles Botanisk Have i Berlin til et glødende eventyrlandskab med alverdens lysudstillinger, drømmeskove og 3D oplyste figurer.

Vinterlys i Rummelsburg
16. november 2023 - 7. januar 2024
På udendørsområdet til den fordybende udstilling "Dark Matter", spreder "Winterlights", en lys- og lydinstallation i stort format og giver julestemning.

Nytårsaften ved Brandenburger Tor 2023
31. december 2023
Musik, stjerner og underholdning: Ved årsskiftet er der igen en overdådig optræden ved Brandenburger Tor. Festen på Gaden den 17. juni vil være åben for 65.000 mennesker. Billetten koster €10. Dette gebyr skal blandt andet finansiere sikkerhedskonceptet. Efter en pause på flere år vil der igen være et spektakulært fyrværkeri.