Begivenheder
17.06.2022

Begivenheder og festivaler i sommeren 2022

Igen i år byder Berlin på et bredt kulturelt program for berlinere, tilflyttere og turister fra hele verden. Det bliver aldrig kedeligt her. Et udvalg af spændende arrangementer kan findes her.

Köpenick sommer
17. - 19. juni 2022
Sommeren i Köpenick bliver farverig: Besøgende kan se frem til musik og underholdning på Castle Island og i den gamle bydel i Köpenick. Weekendens højdepunkt er paraden lørdag eftermiddag. Lørdag aften omkring klokken 22.30 tændes fyrværkeriet ved Luisenhain.

Special Olympics Festival
18. - 24. juni 2022
Festivalen for de nationale sommerlege ved Special Olympics finder sted omkring Neptun-fontænen i juni 2022. Særlige højdepunkter er åbningsceremonien den 19. juni 2022 på Alte Försterei (Union Stadium) og afslutningsceremonien den 24. juni 2022 ved Brandenburger Tor.

Mobilitetsfestival i Futurium
18.-19. juni 2022
Futurium inviterer unge og gamle til at udforske fremtidens mobilitet. Festivalen foregår hovedsageligt på museets forplads. Programmet består af kreative formater, spil, interaktivt teater, rundvisninger, vandreture, stævner og diskussionsrunder.

Berlin folkefest sommer (tysk-fransk folkefest)
17. juni - 31. juli 2022
Talrige showmen, levende musik og meget mere tiltrækker besøgende til Berlins folkefest sommer, den tidligere tysk-franske folkefest, til det centrale messeområde på Kurt-Schumacher-Damm.

Klassiske dage Berlin
18.-19. juni 2022
Classic Days Berlin giver mulighed for at se klassiske biler fra bilens historie. Der er et veteranbilaftenshow og meget mere. Du kan se den på Kurfürstendamm mellem Olivaer Platz og Joachimstaler Straße.

Fete de la Musique
21. juni 2022
På dagen for begyndelsen af sommeren, den 21. juni, fejrer Berlin Fête de la Musique. På scener og i mange gader over hele byen deltager musikere i fejringen og fremfører deres musik gratis. Over 80 spillesteder vil blive spillet!

Green Days på Potsdamer Platz
24. - 26. juni 2022
Green Days gadefestival på Potsdamer Platz handler om bæredygtighed. Udover et blomster- og planteshow kan interesserede deltage i forskellige workshops, for eksempel at lave plantefarver, designe urtepotter, binde blomsterkranse eller lave makrame-elementer. Musik og foodtrucks sikrer mentalt og fysisk velvære.