Begivenheder
18.03.2024

Arrangementer omkring påsken

Foråret føles som om det starter med påske og hovedstaden byder på adskillige begivenheder for store og små for at gøre tiden omkring påsken i Berlin til en stor fornøjelse for hele familien. Her er et par tips:

Musikalsk sæsonåbning i Britzer Garten
24. marts 2024
Tiden er endelig kommet: Efter en lang, grå vinter er foråret kommet til Berlin. Livlig livemusik kan høres i Britzer Garden ved sæsonåbningen. I starten af havesæsonen vil adskillige båd- og skibsmodeller igen paradere over søen. Selve haven spiller uden tvivl en anden stor rolle: talrige farverige blomster som spreder en forårsstemning.

Omkring Müggelturm 2024
24. marts 2024
Müggelturm-løbet er populært med god grund: Alle ruter fører gennem naturen syd for Müggelberge og langs Dahme. De udbudte distancer er 5 kilometer, 10 kilometer og halvmaraton. Start- og slutpunktet for alle ruter er badebyen Wendenschloss.

Spandau-citadellet med et historisk marked, ridderturneringer og et natligt brandshow til hest
30. marts – 1. april 2024
Fans af riddere og middelalder har meget at opleve ved det traditionelle Easter Knight Spectaculum i Spandau: historisk musik af "Corvus Corax", teater og akrobatik med "Flugträumer" samt et ildshow og et fakirshow. Og selvfølgelig er det ikke nogen middelalderfestival uden ridderkampe på jorden og ridderturneringer på hesteryg.

Berlin påskeløb
30. marts 2024
I Berlin Easter Run kredser deltagerne flere gange om Schlachtensee, alt efter hvilken rute de vælger. Stien langs søen strækker sig over 5.303 meter. For eksempel gennemfører løbere på halvmarathon fire omgange, mens der i Big 5 marathon endda er fem. Start og mål er græsplænen overfor fiskehytten.

Påske i Düppel museumslandsby
29. – 31. marts 2024
Alene for den magiske kulisse i den forårslignende museumslandsby er det turen værd. Men frilandsmuseet har endnu mere at byde på i påsken: talrige familietilbud og praktiske aktiviteter inviterer dig til legende at udforske emnet bæredygtighed. Børn kan for eksempel lave håndværk, male påskeæg eller væve vaskeklude.

Påske i Gärten der Welt
31. marts – 1. april 2024
Påskedag og 2.påskedag kan familier se frem til et farverigt program i Gärten der Welt og nyde foråret i naturen. Med dukketeater, levende musik og en helt særlig æggedans mellem blomstrende påskeliljer og tulipaner, lover parken sjov for hele familien.