Lej en ferielejlighed

Lækker lejlighed centralt beliggende i Friedrichshain

Lækker og total nyrenoveret lejlighed centralt beliggende i Friedrichshain udlejes. Lejligheden er 80 kvadratmeter stor og består af 2 soveværelser, 1 stor lys stue, gang, et lækkert badeværelse samt et fuldt udstyret køkken. Fra det ene soveværelse er der udgang til en balkon, hvorfra der er en god udsigt til Simon-Dach-Strasse. I lejligheden findes der 4 sovepladser plus en børneseng. Herudover er der en ekstra madras, hvorfor der efter aftale kan udlejes til maksimalt 6 personer.

Har dette vakt din interesse, så klik ind www.simon-dach-strasse.dk

Super hyggelig og nyrenoveret lejlighed i Prenzlauer Berg

Til en meget fornuftig leje får du 6 sengepladser i en nyrenoveret lejlighed centralt i Prenzlauer Berg. Hold en weekend, en uge ja måske en hel sommerferie i Berlin og oplev byen på nært hold. Indkøb, cafeer og offentligt transport er alt sammen lige udenfor døren.

Læs mere om lejligheden: www.nydberlin.dk

100% Berlin flair inklusive

Dejlig lejlighed centralt beliggende i Kreuzberg – i en rolig sidegade kun 100 m fra Oranienstraße. Der er højt til loftet og lejligheden er lys og luftig, og indrettet med kærlighed for detaljer. Begge værelser er udstyret med komfortable dobbeltsenge. Der er god plads til 4 personer, og der findes 2 ekstra madrasser, så der kan overnatte op til 6 personer i lejligheden.

Et lille oase at vende hjem til efter en lang dag i byen.

Læs mere om lejligheden: www.home-sweet-home-berlin.com

Lækker 2 værelses på Simon Dach Strasse, Friedrichshain

2-værelses lejlighed med plads til 4 personer. Lejligheden ligger på den hyggelige brostensbelagte Simon-Dach-Strasse, som er kendetegnet ved sine brede fortove og livlige atmosfære omkring cafeerne. Kvarteret omkring lejligheden er et spændende og originalt område med masser af små skæve butikker og hyggelige cafeer, restauranter og barer. Lejlighedens beliggenhed giver en fin mulighed for at opleve den lokale berliner-stemning i Friedrichshain

Læs mere om lejligheden www.weekendiberlin.dk

3-værelses nyrenoveret lejlighed midt i charmerende Schöneberg

Lejligheden ligger på hjørnet af Barbarossastrasse og Berchtesgadener Strasse ca. 400 meter fra U-bahn og få minutters gang fra Nollendorf Platz. I området finder du masser af spisesteder, specialforretninger samt grønne og fredfyldte områder. Lejligheden ligger under 3 km fra Stormagasinet KaDeWe og Kurfürstendam. I lejligheden er der plads til 4 - 5 personer.

Læs mere om lejligheden: www.dinberlinerlejlighed.dk

2-værelses lejlighed midt i det charmerende Schöneberg

Lejligheden ligger på Elssholzstrasse ca. 300 meter fra U-bahn og få minutters gang fra Nollendorf Platz. I området finder du masser af spisesteder, specialforretninger samt grønne og fredfyldte områder. Lejligheden ligger ca. 3 km fra Stormagasinet KaDeWe og Kurfürstendam.

Læs mere om lejligheden: www.dinberlinerlejlighed.dk

Flot og charmerende 3 værelses - Prenzlauer Berg!

Centralt beliggende i Prenzlauer Berg på grænsen til Mitte, 50 meter fra Volkspark Friedrichshain, tæt på Alexanderplatz og med lille balkon med direkte udsigt til Fjernsynstårnet tilbyder lejligheden det perfekte udgangspunkt for en storbyferie i Berlin for både par og familier.

Læs mere om lejligheden: www.berlinovernatning.dk

Lækker nyrenoveret 3 værelses lejlighed - Friedrichshain

BerlinLejlighed.dk er en lækker 3 værelses lejlighed med plads til 5 personer. Lejligheden ligger i hjertet af øst Berlins mest spændende område Friedrichshain. Simon-Dach Strasse, Rigaer Strasse og Boxhagner Strasse er fyldt med cafeér, butikker og masser af kultur.

Læs mere om lejligheden: www.berlinlejlighed.dk

Boligsøgning