Berlinmaegleren

Hvem er Berlinmægleren?

Berlinmægleren blev stiftet i 2006 af statsautoriserede ejendomsmægler Trine Borre, som i perioden 2001-2006 arbejdede som ejendomsmægler i Roskilde og København bl.a. hos EDC.

Berlinmæglerens to kontorer ligger i hhv. Prenzlauer Berg og Charlottenburg. I foråret 2009 overtog Berlinmægleren driften af Bolig Berlin som var specialiseret i ejendomssalg af projektlejligheder i Berlin. 

I forbindelse med firmaets 10 års jubilæum i september 2016 flyttede østkontoret i nye og større lokaler, som også huser kunst udlånt af Gallerie KBH Kunst. Indehaver er Helle Borre.

Berlinmægleren fungerer på lige fod med tyske ejendomsmæglere, men er specialiseret i betjeningen af internationale kunder, og vi taler tysk, engelsk, dansk, svensk, italiensk og spansk. Vi arbejder på lige vilkår med almindelige tyske ejendomsmæglere, og der er således ingen ekstra omkostninger forbundet med vores ydelser. 

Vi tilbyder vores kunder:

  • Fremvisning af lejligheder og investeringsobjekter

  • Service og generel vejledning om boligkøb i Berlin

  • Besigtigelsesture i Berlin

  • Kontakt til; advokat, notar, oversætter/tolk, finansieringsrådgiver, håndværker, arkitekt og byggesagkyndig.

En international kunde vil spare tid og undgå fejltagelser ved at lade Berlinmægleren assistere ved køb af bolig i Berlin. Vi kender markedet, priserne og fremgangsmåden. Fortæl om dine ønsker, og vi hjælper med at få dem realiseret.

Skal vi finde din bolig i Berlin? Fortæl os om dine ønsker her.