Aktuelt

Berlinmaegleren og KBH kunst

Vi præsenterer nu også moderne kunst i lokalerne i Prenzlauer Berg. I samarbejde med det københanvnske galleri kbh har vi vekslende udstillinger med skandinaviske kunstnere. Billeder i olie eller acryl, collager eller fotos kan købes. Yderligere informatiner om kunstnerne og deres arbejder på www.kbhkunst.dk


Danmarks Indsamling

Berlinmægleren har ved årets landsindsamling 2017 støttet med kr. 10.000. 

"Jeg er glad for at Berlinmægleren kan give lidt igen. Det håber jeg også, vi er i stand til næste år".

Trine Borre


Zweckentfremdungsverbot i Berlin

Hermed en opdatering fra Advokat Hans-Oluf Meyer angående brugen af ferielejligheder i Berlin, specielt Zweckentfremdungsverbot.


Berlinmægleren brochure

Berlinmægleren har mere end 13 års erfaring og har stor succes med kunder fra hele verden.

Vi har udarbejdet en brochure hvor man kan læse mere om os, vores ydelser samt blive informeret om boligudviklingen i Berlin de sidste år. God fornøjelse.


Skatteberegning salg af lejlighed i Berlin

Generelt:

Fortjeneste ved salg af fast ejendom er kun skattefri, hvis der mellem salg og anskaffelse ligger 10 år eller mere (spekulationsfrist).

Grundlaget er salgspris minus anskaffelsessummen minus omkostninger ved salg. Evt. skattemæssige afskrivninger formindsker anskaffelsessummen.

Fortjenesten er dog ikke skattepligtig, hvis ejendommen udelukkende er anvendt til bolig for den skattepligtige og dennes familie i hele ejertiden eller i salgsåret og de foranliggende to år. Efter kommentaren til EStG (Blümich) behøver der ikke være tale om skatteyderens eneste bolig, han kan også samtidig har flere boliger til rådighed.

Da nogle sælgere vælger at sælge inden udløbet af de 3 hhv. 10 år spekulationsfrist har vi ladet Dantax beregne tre eksempler på beskatningen af gevinsten ved salg.

Læs mere: