Berlinmaegleren

Hvem er Berlinmægleren?

I september 2008 åbnede Berlinmægleren det første kontor med udstillingsvinduer og kundevenlige omgivelser i Prenzlauer Berg. I foråret 2009 overtog Berlinmægleren driften af Boligberlin som var specialiseret i ejendomssalg af projektlejligheder i Berlin. I efteråret 2009 åbnede Berlinmægleren yderligere et kontor på Rankestr. 30 i Charlottenburg - ca. 50 meter fra Gedächtniskirche og Ku-Damm. Siden Berlinmæglerens 10 års jubilæum i efteråret 2016 har østkontoret fået ny adresse og er at finde på Prenzluaer Allee 234 i et stort lyst hjørnelokale, som også huser kunst udlånt af Gallerie KBH Kunst.

Indehaver er Trine Borre som i perioden 2001-2006 arbejdede som ejendomsmægler i Roskilde og København bl.a. hos EDC.

Berlinmægleren fungerer på lige fod med tyske ejendomsmæglere, men er specialiseret i betjeningen af internationale kunder, og vi taler tysk, engelsk, dansk, svensk, italiensk og spansk. Vi arbejder på lige vilkår med almindelige tyske ejendomsmæglere, og der er således ingen ekstra omkostninger forbundet med vores ydelser.

Vi tilbyder vores kunder:

  • Fremvisning af lejligheder og investeringsobjekter

  • Service og generel vejledning om boligkøb i Berlin

  • Besigtigelsesture i Berlin

  • Kontakt til; advokat, notar, oversætter/tolk, finansieringsrådgiver, håndværker, arkitekt og byggesagkyndig.

En international kunde vil spare tid og undgå fejltagelser ved at lade Berlinmægleren assistere ved køb af bolig i Berlin. Vi kender markedet, priserne og fremgangsmåden. Fortæl om dine ønsker, og vi hjælper med at få dem realiseret.

Skal vi finde din bolig i Berlin? Fortæl os om dine ønsker her.