Berlinmaegleren

Hvem er Berlinmægleren?

Berlinmægleren er et tysk etableret selskab med sæde i Berlin. Selskabet blev grundlagt i foråret 2006 og blev i foråret 2007 registreret som tysk GmbH i det tyske handelsregister. I september 2008 åbnede Berlinmægleren det første kontor med udstillingsvinduer og kundevenlige omgivelser på Prenzlauer Allee 220 i Prenzlauer Berg. I foråret 2009 overtog Berlinmægleren driften af Boligberlin som var specialiseret i ejendomssalg af projektlejligheder i Berlin. I efteråret 2009 åbnede Berlinmægleren yderligere et kontor på Rankestr. 30 i Charlottenburg - ca. 50 meter fra Gedächtniskirche og Ku-Damm.

Indehaver er Trine Borre som i perioden 2001-2006 arbejdede som ejendomsmægler i Roskilde og København bl.a. hos EDC.

Berlinmægleren fungerer på lige fod med tyske ejendomsmæglere, men er specialiseret i betjeningen af internationale kunder, og vi taler tysk, engelsk, dansk, svensk, italiensk og spansk. Vi arbejder på lige vilkår med almindelige tyske ejendomsmæglere, og der er således ingen ekstra omkostninger forbundet med vores ydelser.

Vi tilbyder vores kunder:

  • Fremvisning af lejligheder og investeringsobjekter

  • Service og generel vejledning om boligkøb i Berlin

  • Besigtigelsesture i Berlin

  • Kontakt til; advokat, notar, oversætter/tolk, finansieringsrådgiver, håndværker, arkitekt og byggesagkyndig.

En international kunde vil spare tid og undgå fejltagelser ved at lade Berlinmægleren assistere ved køb af bolig i Berlin. Vi kender markedet, priserne og fremgangsmåden. Fortæl om dine ønsker, og vi hjælper med at få dem realiseret.

Skal vi finde din bolig i Berlin? Fortæl os om dine ønsker her.